15/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

9 Kasım Haftalık Burç Yorumları | Astrolojik Burç Yorumları | En Doğru Burç Yorumu


burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamadan önce dileriz ki herkes için mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta olsun. Yeni hafta demek hepimiz için aynı zamanda yeni başlangıçlar ve yeni heyecanlar demektir. Eğer sizlerde 9 Kasım haftalık burç yorumları nelermiş merak ediyorsanız, en doğru burç yorumu için doğru adrestesiniz. Astrolojik burç yorumları ve devamı için her hafta aynı adreste buluşmak dileğiyle...


9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu


Bu haftanın başında kova burçları için maddi konular gündeme gelebilir. Sizi rahatsız eden veya edecek olan bir problemle yüzleşme zamanınız. Bu yüzleşme, iş yaşamınızdan veya kazanç elde ettiğiniz bir yerde gerçekleşecek. Hakkınızı arayıp, isteklerinize kavuşabileceğiniz bir hafta olacaktık. Sizlerde potansiyelinizin ve başarılarınızın farkındasınız ancak bunu kanıtlamanız için, bu hafta karşınıza bir çok fırsat çıkacak. Bu fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde bir çok maddi konunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu hafta duygularınıza biraz daha hakim olmanız gereken bir hafta olabilir. Öfkenizi veya mutluluğunuzu başkalarının karşısında yaşamanız, kıskançlıklara veya tartışmalara sebep olabilir. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu


Balık burçları için oldukça güzel ve yoğun bir hafta başlıyor. Sizin için en büyük önerimiz size gelecek fırsatları ve yardımları geri çevirmemeniz olacaktır. Sizler çok düşünceli bir burç olduğunuzdan insanlara yük olma korkunuz oluşabilir. Ancak sizlere gelecek yardımlar severek ve isteyerek gelecektir. Bu yardımlar sayesinde hem karşılıklı ilişkileriniz düzelecek hem de iş veya okul durumunuz düzene girecektir. Bu hafta maddi konularda biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Ancak şansınızın o kadar yüksek olduğu bir haftadasınız ki bu konunun da üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aşk yaşantınıza gelince, eğer bir kız arkadaşınız veya erkek arkadaşınız varsa size çok değer verdiğini ve sizin için her konuda elinden geleni yapabileceğini unutmayın. Sağlığınızın ise bu hafta biraz dengesi bozulabilir. Sebzeleri veya meyveleri yıkamadan tüketmemeye özen gösterin. Şimdiden bütün balık burçlarına sağlıklı bir hafta dileriz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu


Koç burcunun haftalık burç analizine baktığımızda, haftaya biraz hareketli ve hızlı başlayacaklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Yeni iş fikirleri ve yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Haftanın ortalarına doğru alacağınız güzel bir haberle birlikte kendinizi daha güçlü ve heyecanlı hissedebilirsizin. Bu sayede bu haberden alacağınız enerjiyle birlikte atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak uyarmamız gereken bir konu var. Fikirlerinizi gerçekleştirmek için ay sonunu beklemenizde fayda olacaktır. Haftanın sonuna doğru biraz yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Haftanın sonunu ailenizle veya sakin bir ortamda yakın bir arkadaşınızla veya sevgilinizle birlikte baş başa geçirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta bu sebeple küçük bir seyahat söz konusu olabilir. Şimdiden iyi ve sağlıklı haftalar dileriz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu


Boğa burçları için bu hafta yeni bir düzen söz konusu olabilir. Evinizde veya ofisinizde gerçekleştirmek isteyeceğiniz küçük değişiklikler varsa bu hafta tam zamanı. Harcamalarınızı iyi yöneteceğiniz bir hafta olacağından para harcamaktan korkmayın. Oldukça kazançlı ve gelir elde edebileceğiniz bir hafta olacak. Boğa burçları bu hafta sağlık durumunda biraz sorun yaşayabilirler. Eğer tempolu bir hayatınız varsa biraz daha dinlenmeniz gereken bir hafta olacak. Bu haftayı ailenize veya kendinize ayırmanız sizin için daha iyi olabilir. Fakat böyle bir durumunuz yoksada en azından yoğunluğunuzu biraz daha hafifletebilirsiniz. Eğer evliyseniz ve çocuklarınız varsa biraz daha bu konuların ön planda olabileceği bir hafta olacak. Şimdiden sağlığınız ve şansınızın iyi olacağı bir hafta dileriz. 



9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu


İkizler burcu için haftanın başı biraz daha duygusal geçebilir. Küçük bir sorun büyüyüp problem haline gelebilir.. Ancak buna yolun başındayken müdahale etmeniz biraz daha faydalı olacaktır. Aksi taktirde küçükken halletmediğiniz sorunları büyüdüğünde halledemeyecek durumlara gelebilirsiniz. Bu hafta disiplinli olmalı ve önemli kararlar almanız gereken bir hafta olacaktır. Sorumluluğunuzun çok yüksek olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Ancak haftanın sonuna doğru sorumluluk yükünüz biraz daha azalacaktır. Her ne kadar bunalıp sıkılsanız da hafta sonu size gelecek küçük bir sürprizle keyfiniz yerine gelecek. Küçük bir tatile çıkabilir ve ya arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz bir hafta olabilir. Şimdiden bütün ikizler burcuna sağlıklı ve huzurlu hafta dileriz. 



9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu


Duygusal bir burç olan yengeç burcunu bu hafta tam tersine mantıklı olmaları gerektiği bir hafta bekliyor. Bu hafta önemli kararlar almanız gereken bir hafta olacak. Eğer duygusal davranırsanız ve ya duygularınızla hareket ederseniz bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bu sebeple bu hafta çok mantıklı hareket etmelisiniz. Mantıklı hareket ettiğiniz takdirde hem sosyal yaşamınız hem de iş hayatınız büyük ve olumlu yönde bir değişime girecektir. Bu hafta sizin için farkındalık haftası olabilir. Çevrenizdeki insanların bazı problemlerini farkedebilir ve onlara yardımcı olabilirsiniz. Her ne kadar iyilikleri ve yardımları karşılıksız yapsanız da, karşılık alacağınız bir hafta olacak. Şimdiden bütün yengeç burçlarına sağlıklı ve huzurlu bir hafta dileriz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu


Bu hafta aslan burçları için yeni kararlar almaları gerekebilen bir hafta olabilir. Bu hafta işlerinizin yoğunluğu ile birlikte kendinize ayıracak vakti çok bulamayabilirsiniz. Ancak bu yoğunluk kısa süreli olacaktır. Bu haftayı atlattıktan sonra işleriniz düzene girecek ve iş yükünüz biraz daha hafifleyecektir. Haftanın ortalarında biraz daha nefes alacak ortamlar yaratabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok vakit geçireceğiniz bir hafta olacak. Aslan burçları için 9 kasım haftası kendilerini gerçekleştirme ve kendilerini bulma haftası olacaktır. İçgüdünüz oldukça kuvvetlenecek ve kendinize olan güven seviyeniz artacaktır. Sağlık durumunuz ise oldukça iyi görünüyor. Ancak siz yinede soğuk havalarda kendinizi korumaya özen gösterin. Bütün aslan burçlarına sağlıklı ve başarılı bir hafta diliyoruz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu


Başak burçları için bu hafta çok çalışmaları gereken bir hafta olacak. Bir proje gerçekleştirmek istiyorlarsa ve ya akıllarında kurdukları bir girişim modeli varsa bunları gerçekleştirmeleri için tam zamanı. Fazlasıyla kazanç sağlayabilecekleri bir haftaya giriyorsunuz. Ancak paranızı elde tutmanızda fayda var. İlerleyen günlerde kişisel harcamalarınızda artış söz konusu olabilir. Bu sebeple paraya hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir haftadasınız. Çevrenizden gelen destekler sizi oldukça motive edecek ve böylelikle başarılarınıza başarı ekleyeceksiniz. Mantık burcu olan sizler için duygusal kararları da göz ardı etmemeniz gereken bir hafta olacak. Kendinize ve çevrenize karşı enerjik ve sevecen olmanız sizi daha çok motive edebilir. Şimdiden bütün başak burçlarına sağlıklı ve başarılı bir hafta dileriz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu


Terazi burçlarını bu hafta biraz daha yorgun görebiliriz. Sizler bu hafta insanlardan beklediğiniz davranışların karşılığını alamamaktan yorulmuş gibisiniz. Artık insanlara nasıl davranıyorsanız o şekilde karşılık almak istiyorsunuz. Her ne kadar iyilikler karşılıksız yapılsa da, en azından bazı konularda destek bekliyor olabilirsiniz. Tabi ki bu sizin en doğal hakkınız. Ancak unutmayın ki çevrenizdeki insanları eleyebileceğiniz veya kimin gerçekten dostunuz kimin düşmanınız olduğunu görebileceğiniz bir hafta olacak. Sağlık durumunuz ise oldukça iyi görünüyor. Biraz daha beslenmenize dikkat ederek sağlık durumunuzu beş yıldız yapabilirsiniz. Bu hafta beklenmedik iş teklifleri alabilirsiniz. Bu iş tekliflerinin uzun vadeli olacağını biz şimdiden söylemiş olalım. Bütün terazi burçlarına şimdiden sağlıklı ve sevgi dolu bir hafta dileriz. 




9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu


Bu hafta sizin için bazı tartışmalara ortak olabileceğinizi söylemek gerekir. Sizin için bu tartışmalara konu olmak bazı davranışlarınızı düzeltmeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Dik ve başınıza buyruk hareketleriniz bazen sorunlara sebep olabilir. Ancak bu davranışlarınızı düzelttiğiniz zaman hayatınız daha çok kolaylaşacaktır. Bu hafta biraz daha yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Bu sebeple belirli bir plan program yapmanız gerekebilir. Bu programla kendinizi bir miktar düzene sokabilirsiniz. Böylelikle sorumluluklarınızın üstesinden gelmek sizin için daha çok kolaylaşacak. Sağlık durumunuzda ise geçen haftaya göre bir düzelme söz konusu. Eğer geçtiğimiz haftalarda bir sağlık sorunuyla karşılaştıysanız bu hafta daha iyi olacağınızı söyleyebiliriz. Şimdiden akrep burçlarına sağlıklı ve huzurlu bir hafta dileriz. 





9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu


Yay burçları olan sizleri sakin bir hafta beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak haftanın başları her ne kadar sakin olsa da hafta sonuna doğru hareketlilik biraz artış gösterebilir. Bu sebeple kendinizi çok yormamaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta biraz daha seyahat halinde olabileceğiniz bir hafta olacak. Kendinizi dışa kapattığınız veya duygusal anlamda boşlukta gibi hissedebilirsiniz. Ancak kendinizi kapatmanıza hiç gereken yok. Bu dönemin geçici olduğunu unutmayın. Bu hafta sizin için yenilenmeniz ve kendinizi dinlemeniz gerektiği bir hafta olacaktır. Çevrenizden gelecek mutlu bir haber sayesinde enerjinizde yükselme olabilir. Bu hafta beklenmedik sürprizlere kendinizi hazırlayın. Hiç bir konudan ümit kesmemeniz gereken bir haftadasınız. Şimdiden bütün yay burçlarına sağlıklı ve huzurlu bir hafta dileriz. 





9 Kasım Haftalık Burç Yorumları - Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu


Bu hafta sizler için hiç olmadık planlar gündeme gelebilir. Planlarınızın ve hayat standardınızın dışına çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak unutmayın ki değişiklik size de iyi gelecek. Bu hafta yapacağınız bu küçük çaplı değişiklikler ufkunuzu genişletmeye yardımcı olacaktır. Böylelikle bir sonraki haftaya daha yenilikçi başlayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda bir ziyaretçiniz ortaya çıkabilir. Bu kişi uzun zamandır görmediğiniz bir kimsede olabilir. Hasret gidereceğiniz ve yeni tecrübeler kazanacağınız bir hafta olabilir. Sağlığınızla ilgili biraz sorun yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık veya mideyle ilgili sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Bu sebeple beslenmenize biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Şimdiden bütün oğlak burçlarına sağlıklı ve huzurlu bir hafta dileriz. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar