15/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Süet Çizme | Deri Çizme Nasıl Kombinlenir?

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte birçok insan çizme ve bot arayışları içerisine girdi. Artık kalın kazaklar ve montların sezonu açıldığına göre bu kıyafetlere eşlik edecek botlar ve çizmelerde meydana çıktı. Bot ve çizme çeşitleri genellikle deri ve süet olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Her ikisi de oldukça işlevsel ve sıkça tercih edilen ürünlerdir. Hatta bazı modeller var ki hem deri hem de süet kumaşlarını aynı üründe toplayabiliyorlar.

 

moda stili


Süet Çizme


Kullanım rahatlığı ve şık görüntüsü sayesinde kış aylarının vazgeçilmezi olan süet çizme “nasıl kombinlenir ve hangi parçalarla kullanılmalıdır?” sorusu birçok kadının kafasını karıştırmaktadır. İşte bu tarz soruların cevaplarını bulmak için yazıyı sonuna kadar okumaya özen gösterin. Gelelim süet çizmenin hangi parçalarla ve nasıl kullanılacağına.


Süet çizme genellikle mini eteklerin veya mini elbiseler ile kombinlenmektedir. Çorap gibi saran görüntüsüyle bacakları ince gösterdiği gibi soğuk kış aylarında ise sıcacık tutar. Kadınlar genellikle kış aylarının keskin soğuklarında mini etek veya mini elbise giymeye pek yaklaşmazlar. Ancak süet çizmeler ile birlikte bu dert ortadan kalkıyor. Süet çizme sıcak tutma özelliği sayesinde her kadının dolabında olması gereken önemli parçalardan biri haline geldi.

 

bot nasıl kombinlenir





Topuklu Süet Çizme Nasıl Kombinlenir


Süet çizmeler, düztaban şeklinde kullanılacağı gibi topukluları da sıkça tercih edilmektedir. Hatta topuklu süet çizme genellikle düztaban çizmelerden daha çok tercih edilmektedir. Bunun belirli başlı sebepleri vardır. Örneğin topuklu süet çizme eteklerin ve elbiselerin tamamlayıcı parçaları olarak öne çıkmaktadırlar. Genellikle siyah veya taba renkleri tercih edilmektedir. Örneğin siyah, mini ve sade bir elbise seçtiğinizi varsayalım. Bu elbisenin altına giyeceğiniz taba renkli bir çizme kombininizin daha renkli ve hareketli görünmesini sağlayabilir. Ya da bunun tam tersini düşünürsek, renkli ve hareketli bir elbise giydiğinizi varsayalım. Bu kombinin altına giyeceğiniz siyah bir çizme elbisenizin daha çok ön plana çıkmasını ve daha modern bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır. 


Giyeceğiniz elbiseye göre çeşitli renklerini kullanabileceğiniz gibi çeşitli uzunluktaki çizmeleri de tercih edebilirsiniz. Örneğin eteğiniz çok mini ise diz üstü giyeceğiniz süet çizmeler sizin daha şık ve zarif görünmenizi sağlar. Bununla birlikte eteğinizin boyu dizinizin biraz altındaysa giyeceğiniz süet topuklu botlar hem spor hem de şık görünmenizi sağlar.

 

Deri Çizme Nasıl Kombinlenir?


Deri çizme yine süet çizmeler gibi her koşula uygun kurtarıcı bir parçadır. Spor kıyafetlerin altında giyilebildiği gibi şık bir elbise veya pantolonla da kombinlenebilir. Deri çizme kombinlerken iki seçeneğiniz mevcuttur.Ya elbiselerinizi çizmenize göre kombinleyeceksiniz ya da çizmenizi elbiselerinize göre kombinleyecekseniz. Genellikle bir çok kişi önce elbiseyi alıp daha sonra elbiseye uygun bir deri çizme seçerler. Fakat siz çizmelerinizi ön plana çıkartmak istiyorsanız önce çizme seçin daha sonra ise seçtiğiniz çizmeye uygun kıyafet kombinleri oluşturun. 


bot nasıl kombinlenir




Özellikle deri çizmelerle çok şık deri ceket kombinleri yapılabilir. İki deri bir arada çok fazla görünür gibi bir soru işaretine kapıldıysanız eğer yanılıyorsunuz demektir. İki deri parça birbirini tamamlayacak ve sizin bir bütün halinde daha zarif ve güzel görünmenizi sağlayacaktır. 


Deri çizme ve süet çizme kadınlar arasında sıklıkla tercih edildiği için birçok farklı modelini bulabilirsiniz. Burada önemli olan kendi zevkinize ve tarzınıza uygun ürünler seçmektir. İstediğiniz parça çok güzel olabilir fakat siz o parçanın içinde rahat edemeyecekseniz ve mutsuz olacaksanız kesinlikle tercih etmemelisiniz. Kullanımı kolay aynı zamanda çok şık parçalar da seçebilirsiniz. Seçeceğiniz her bir parça sizin zevkinizi yansıtmalıdır. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar